Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

NEATKARĪGĀS LASĪTĀJI: Krūšturis, ss.lv un autobusu kustības saraksts

© Oļesja Sokolova, F64 Photo Agency

"Neatkarīgās" lasītāju zvani.

Antra no Ogres: «Uz Daugavpils šosejas pie Elkšņiem jau vairākas dienas uz ceļa zīmes uzstiepts melns krūšturis. Zīme brīdina, ka ceļš ir nelīdzens, bet krūšturis to traucē saskatīt. Turklāt braucēji mēģina saprast, kas tas tāds, un pēta krūšturi. Ātrums krītas, un veidojas avārijas situācijas. Atbildīgajiem dienestiem ar skubu jārīkojas, lai nenotiek nelaime.»

Arnolds Jūrmalā: «Lai gan sludinājumu dēļu nozāģēšana nav tas efektīvākais veids, kā apkarot krāpniecību, es tomēr nekādu lielo līdzjūtību pret ss.lv neizjūtu. Tur jau blēži atrodami ikvienā sadaļā, un atbildībai ir jābūt arī par noziedzības perēkļa uzturēšanu. Skatījos kaut vai būvgružu izvešanu - ne firmām nosaukumu, ne paskaidrots, kur liks, bildēs kaut kādi grausti - ne mašīnas. Un, kur liks, tāpat skaidrs - krūmos. Tāpat kā zviedri mums te savus mēslus uz Jūrmalu atsūtīja.»

Vairāku ādažnieku vārdā: «Maršrutā Ādaži-Rīga, ko apkalpo Ekspress Ādaži, ir mainīts autobusu kustības grafiks, turklāt tagad te kursē mikroautobusi un tajos ir neiespējami iespiesties. Transports ir vienkārši pārpildīts. Sevišķi laikā, kad cilvēki dodas uz darbu un mācībām un vakarā - atpakaļ. Jau izbraucot no Ādažiem, mikroautobuss ir pilns. Tālākajās pieturās iekāpt vispār bezcerīgi. Līdz šim ādažnieki varēja paļauties uz sabiedrisko transportu, un daudzi to arī izmantoja un nebrauca ar savām automašīnām uz Rīgu. Ja pasažieri nevarēs zināt, vai paspēs laikā uz darbu, tad atkal sāks izmantot personisko transportu. Mēs ar kaimiņiem jau esam nolēmuši tā no rītdienas rīkoties.»