Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

NEATKARĪGĀS LASĪTĀJI: Papildina paši savu grēku sarakstus

© f64

Saņemtie "Neatkarīgās" lasītāju zvani.

Neatkarīgās lasītāji vienojās nostājā, ka uz tā saukto oligarhu sarunu noklausīšanās un publicēšanas rēķina iedzīvoties gribošie tikai atgādina un papildina paši savu grēku sarakstus.

Gita no Smiltenes aicināja bijušo Valsts prezidentu Valdi Zatleru parūpēties, lai tiktu publicētas tās sarunas Rīgas Zooloģiskajā dārzā, kurās politisko grupējumu pārstāvji 2007. gada vasarā vienojās iebīdīt viņu augstajā amatā. Maija no Rīgas atgādināja V. Zatleram par vēl senākiem laikiem, kad ārsts Zatlers plēsās ar ārstu Auderu. Vai var teikt, ka viss atrisinājās tieši vakar līdz ar Āra Audera apglabāšanu? Vincents no Jēkabpils sprieda, ka vispār nevienu izmeklēšanu un tiesas procesu nevarētu novest līdz galam, ja jau pieņemtus lēmumus sāktu pārskatīt tā, kā tagad varbūt pārskatīs tiesībsargājošajām iestādēm jau septiņus gadus zināmos sarunu ierakstus.

«Vai cilvēkiem nav apriebušies šie Sorosa fonda eksperti un raidījumi LTV? Lai tad viņi savā Ir noskaidro, kā Saeimā var strādāt Zaķis. Tas ir Vienotības pasūtījuma raidījums, lai noturētos pie varas par jebkuru cenu,» - tāds bija zvanītāja Agra viedoklis. Vēl vairāki lasītāji prasa, kāpēc Ir nav tik drosmīgs un nepublisko citas sarunas, piemēram, tās, kurās tika kaldināti Parex bankas glābšanas plāni vai notikusi Vienotības koķetēšana ar Saskaņu.