Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Latvijā

Iereibis jauniešu bariņš ''pasūta'' policistus pēc tiesību atņemšanas

© Ekrānuzņēmums no video//degpunkta

Saulgriežu svētkos situācija uz Latvijas ceļiem mēdz būt neprognozējama. Kaut arī Līgo vakars aizritēja salīdzinoši mierīgā gaisotnē, Jāņu rītā jau tika fiksētas avārijas un divi bojāgājušie, kā arī apturēts jauniešu bariņš, kur viens no viņiem aizturēšanas brīdī atradās bagāžas nodalījumā, tostarp visi alkohola reibumā.

Zīmīgi, ka autovadītājs bija vien 19. gadus vecs jaunietis, kurš pie stūres sēdies ar 0,9 promilēm , šobrīd jau ir zaudējis savu autovadītāja apliecību. Jāpiebilst, ka mašīnā atradās septiņi cilvēki, kas pārsniedz pasažieru normu, kā arī viens no jauniešiem atradies bagāžnieka nodalījumā, vēsta LNT ziņas.

Jaunieši braukuši pārsniedzot Inčukalna ceļa posmā atļauto braukšanas ātrumu.

”Tiesības viņam tagad nost. Pa jaunu mācīties, pa jaunu visu nodot, atkal naudiņa aizies, laiks aizies. 00:51:22 Nezinu par ko domā cilvēki, vajag domāt uz priekšu,” norāda VP inspektors Andrejs Selivanovs.

Ekrānuzņēmums no video/degpunkta

Izrādās, ka automašīna nepieder nevienam no viņiem, bet gan viena jaunieša tēvam. Pēc ilgākām diskusijām ar policijas pārstāvjiem, jaunieši izrāda negācijas un ''pasūta'' LNT ziņu komandu, kā arī policijas amatpersonas.