Sestdiena, 30.marts

redeem Igmārs, Ilgmārs, Nanija

arrow_right_alt Latvijā

Sievietei ļoti nepatīkami beidzas piedalīšanās konkursā sociālajos tīklos

© SCANPIX

Teju katru dienu sociālajā tīklā facebook atrodams kāds jauns konkurss, kura dalībnieki var laimēt visdažādākās lietas. Tiesa, tas ne vienmēr noslēdzas uz pozitīvas nots. Šoreiz nepatīkama situācija gadījusies kādai sievietei no Latvijas, kura šāda veida izlozē laimējusi riepu komplektu.

Portāls "jelgavniekiem.lv" vēsta, ka kāda māmiņa no Latvijas sociālā tīkla facebook loterijā laimējusi automašīnu riepu komplektu. Sieviete no Dobeles ieradusies Jelgavā, lai saņemtu laimēto. Dodoties uz mājām, mašīna uz ceļa uzvedusies dīvaini. Sieviete raidījumam "Bez tabu" atklājusi, ka brauciena laikā viena no tikko uzliktajām riepām pārsprāgusi. Bojātā riepa pēc tam aizvesta uz servisu, kur speciālisti esot norādījuši, ka uzliktās riepas esot ļoti nolietotas.

Servisa īpašnieks un konkursa rīkotājs gan noliedz, ka uzstādītās riepas bijušas nolietots. "Visdrīzākais riepa «uzsista» kādā bedrē un autovadītāja ar tukšu braukusi ilgāku laiku. No pieredze varu teikt, ja riepu "izšauj", tad tā nenoiet no diska, kā tas redzams laimētājas publicētajā foto. Tas var nozīmēt tikai vienu - viņa ilgstoši brauca ar mīkstu riepu, nevis uzreiz apstājās, jūtot problēmu, tādējādi deformējot riepu." Sarunā ar portālu nra.lv norāda, ka turklāt gadījumā, ja vadītāja justu, ka ir problēmas ar auto, tad viņai nekavējoties būtu jāizkāpj no tā un jāapskatās, kas noticis.

Ilze Zvēra/ F64 Photo Agency

Pēc negadījuma sieviete sazinājusies ar servisa īpašnieku norādot, ka vēlas saņemt par riepu montāžu samaksāto naudu. Servisa īpašnieks aizņemtības dēļ samaksātos 10 eiro uz sievietes kontu pārskaitījis pēc neilga laika. Tikmēr konkursa laimētāja par notikušo informējusi sociālā tīkla facebook lietotājus. Tas gan nebūtu nekas neparasts, ja vien gan sieviete, gan servisa īpāšnieks publiski neapmainītos ar savstarpējiem apvainojumiem.

Šobrīd servisa īpašnieks neizslēdz iespēju vērsīsies tiesībsargājošajās institūcijās, raksta "jelgavniekiem.lv"