Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Vīrietim bēdīgi beidzas izklaides skeitparkā

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Emīls Desjatņikovs/ F64 Photo Agency

Piektdien kādā Rīgas skeitparkā smagas traumas guvis 32 gadus vecs vīrietis, pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Vīrietis braucis ar velosipēdu pa rampu un kritis no apmēram trīs metru augstuma. Viņš guva smagas mugurkaula un galvas traumas un tika nogādāts slimnīcā.

Savukārt kāds 33 gadus vecs vīrietis Rīgā nokritis no koka, apmēram piecu metru augstuma. Viņš guva galvas, krūškurvja un mugurkaula traumas.

Vidzemē kāds 55 gadus vecs vīrietis krita no apmēram trīs metru augstuma, kad pie mājas loga centies piesiet vīnogulāju. Vīrietis nogādāts slimnīcā ar mugurkaula skriemeļu traumu, kā arī iespējamiem ribu lūzumiem.

Vidzemē cietis arī kāds 50 gadus vecs vīrietis, kurš darba vietā kritis no automašīnas piekabes, apmēram 1,5 metru augstuma. Viņš guva galvas traumu.

Savukārt Latgalē kāds 60 gadus vecs vīrietis tika atrasts bezsamaņā pie betona kāpnēm. Pēc mediķu domām, vīrietis nokritis pa kāpnēm. Viņš nogādāts slimnīcā smagā stāvoklī ar galvas traumu.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1271 izsaukumu, no kuriem 250 bijuši saistīti ar traumām un negadījumiem.