Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Latvijā

TIEŠRAIDE: Drosminieki cīnās "Stipro skrējienā"

© Publicitātes foto

NRA.lv sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā šodien, 27. maijā no plkst. 16.00 vērot populāro izturības sacensību Stipro skrējiens pirmās dienas tiešraidi un dienas interesantāko notikumu apskatu no sporta bāzes Zelta Zirgs Ķegumā.

Stipro skrējiens, kas Ķegumā norisinās jau devīto gadu, ir starptautisks pasākums, Austrumeiropā pirmais un vienīgais šāda veida izturības skrējiens, kas ietver skriešanas, dažādu veiklības un spēka disciplīnu elementus. Tas ir sportisks izaicinājums gan vīriešiem, gan sievietēm, gan dalībai individuāli, gan komandā, kurā pārvarot vairākus desmitus mākslīgi un dabīgi radītus šķēršļus, skrienot pa dubļiem un ūdeni, var iemācīties pārvarēt sevi, pārbaudīt savus spēkus un fizisko formu.

Stipro skrējiena tradicionālā distance ir 9 kilometrus gara, bet Elites grupas skrējiens 12 kilometru garumā paredzēts cilvēkiem ar augstu fizisko sagatavotību. Tiem, kuri vēlas pirmo reizi izmēģināt dalību skrējienā, piemērota būs 5 kilometru Izlūku skrējiena distance, savukārt bērni var izmēģināt savus spēkus Mazo Stipro skrējienā - īpašā trasē bērniem līdz 15 gadu vecumam ar dažādiem interesantiem šķēršļiem, pār kuriem jārāpjas un zem kuriem jālien.

Tiešraide no Stipro skrējiena 2017 turpināsies rīt, 28. maijā no plkst. 16.00. Stipro skrējiens 2017 tiešraidē skatāms arī mobilajā televīzijā LMT Straume - lietotnē un internetā: http://straume.lmt.lv/stipro-skrejiens-2017. Tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunā, lietojot tēmturus #StiproSkrējiens un #LMTstraume.