Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Kanādiešu miljonāre aizviļ Pulkinenas draugu

© Nora Krevneva/ F64 Photo Agency

Irēna Pulkinena bieži vien sabiedrībā ir manīta izejam ar uzņēmēju Oskaru Barševski. Tomēr pēdējā laikā abu attiecībās ir novērojama šķelšanās. Oskars ir devis priekšroku kādai nezināmai kanādietei, raksta žurnāls "Kas jauns".

Kā žurnālam ‘’Kas jauns’’ raksta, ka jau mēnesi I. Pulkinenas un O. Barševska starpā ir izveidojušies konflikti un valda nesaskaņas. Iepriekš abi bieži pavadījuši laiku kopā. Tika novērots, ka gan I. Pulkinenai, gan O. Barševskim patika Latvijā uzturēties lielākoties tikai vasarā savukārt rudeņos un ziemās abi izvēlējās laiku pavadīt siltākās zemēs. Bieži tika manīts, ka O. Barševskis apmetās I. Pulkinenas apartamentos Spānijā.


Kopā viņi gan atpūtās Spānijā, gan devās kruīzos. Viens no šiem kruīziem izrādījās liktenīgs. O. Barševskis iepazinās ar kādu turīgu kanādieti, kura viņam piedāvāja doties līdzi uz Kanādu. Oskars,ilgi nedomādams, piekrita piedāvājumam un devās līdzi jaunajai draudzenei uz Kanādu.Viņa ilggadējā draudzene Irēna par šādu viņa lēmumu nebija priecīga un savu draugu nepavadīja uz lidostu, tikai izteica viņam savu nepatiku par esošo situāciju.


Tomēr, kā ‘’Kas jauns’’ ziņoja pati I. Pulkinena, viņa ar Oskaru esot tikai labi draugi. Pašlaik viņš ir devies divu nedēļu ceļojumā uz Kanādu, kura laikā piedalās drauga jubilejas svinībās. Viņa atzina, ka priecātos, ja viņš sev atrastu kādu Kanādā, taču viņa ir pārliecināta, ka Oskars neprecēsies ar kanādiešu daiļavām, jo viņam patīk dzīvot siltumā savukārt Kanādā ir garas ziemas.