Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Motociklisti par brīvu dalīs auto salona atsvaidzinātājus; uzzini, kāpēc?

f64 © F64

Motociklistu kopiena Freeriders.lv  jau piekto gadu pēc kārtas rīko labdarības akciju "Par cieņu uz ceļa!", kuras laikā motociklisti izdala citiem ceļu satiksmes dalībniekiem bezmaksas automašīnu gaisa atsvaidzinātājus ar akcijas saukli, atgādinot būt piesardzīgiem un skatīties divreiz.

Akcijas galvenais mērķis ir pievērst autovadītāju uzmanību tam, ka līdz ar motociklu sezonas sākšanos uz ielām arvien biežāk sāk parādīties motociklisti.Kopā ar salona atsvaidzinātāju izdalīšanu, motociklisti novēlēs autovadītājiem labu noskaņojumu un laimīgu ceļu. Pēc akcijas organizatoru domām, iedarbība uz cilvēkiem izmantojot patīkamas emocijas, rada labāku efektu, nekā aicinājums pavēles formā "Skaties divreiz!" un tam līdzīgie.

FreeRiders.lv

Šogad akcija norisināsies 19. maijā no plkst. 16:00 līdz 19:00, Lielirbes ielas un Ulmaņa gatves krustojumā.Organizētāji ir ieinteresēti piestaistīt uzmanību dotajai akcijai tikai lai uzlabotu kopējo situāciju uz Latvijas ceļiem, un veicinātu savstarpēju cieņu starp ikvienu satiksmes dalībnieku.