Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Īpaši ēdieni mīļajai māmiņai!

Attēlam ir ilustratīva nozīme © gardezi.lv

2.lapa

Avokado - salātu uzkoda

Sastāvdaļas (4 porcijām)

2 avokado

2 saujas rukolas

100 g ķiršu tomātu

50 g fetas siera

1 ēdamk. olīveļļas

1 ēdamk. citrona sulas

sāls, melnie pipari

balzamiko mērce

Pagatavošana:

Sagriež uz pusēm vai četrās daļās ķiršu tomātiņus. Nelielos kubiņos sagriež fetas sieru, samaisa rukolu, tomātus un sieru ar olīveļļu, citrona sulu, sāli un pipariem. Pārgriež uz pusēm avokado, ar karoti izņem kauliņus un izveido dziļāku padziļinājumu katrā pusītē. Avokado mīkstumu, kas palicis pāri, sagriež kubiņos un pievieno salātu maisījumam. Salātu maisījum kārto avokado pusītēs, rotā ar balzamiko mērci un uzreiz pasniedz!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā