Trešdiena, 17.aprīlis

redeem Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

arrow_right_alt Latvijā

PALĪDZAM: Smagi saslimusi sieviete, kura nesavtīgi palīdzējusi citiem

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Sociālajā medijā facebook grupā "Palīdzēsim viens otram" ir ievietota skumja vēsts, kurā teikts, ka sieviete, kas nesavtīgi palīdzējusi citiem nelaimē nonākušiem cilvēkiem, ir smagi saslimusi un viņai ir nepieciešamas palīdzība.

Grupas "Palīdzēsim viens otram" administrators Edijs Pipars 27. aprīlī vēsta:

"Šī diena nav sākusies labi - smaga slimība skārusi mūsu organizācijas biedru - Daci, kura visu šo laiku nesavtīgi palīdzējusi cilvēkiem, kas vērsušies pēc palīdzības "Palīdzēsim viens otram", aktīvi ņemot līdzdalību it visā.
Dacei noteikta diagnoze - vēzis (Hodžkina limfoma) un nekavējoties jāvēršas MedVision, lai veiktu izmeklējumu, kas maksā EUR 1250.00
Nauda jāsamaksā līdz 01.05., lai 03.05. izmeklējums tiktu veikts. Tā kā šobrīd Dacei pašai tik lielu līdzekļu nav, vēršamies pēc palīdzības pie jums, kopā mēs varam!

Laiks mums ir ļoti ierobežots, lūdzu, dalāmies ar informāciju!
Mūsu organizācijai ir piešķirts sabiedriskā labuma statuss, kas ziedotājiem garantē nodokļu atvieglojumus!

Rekvizīti:
"Palīdzēsim viens otram"
reģ.nr - 40008260372
AS Swedbank
LV06HABA0551043090995

Paypal:
palidzesim.viens.otram@gmail.com

Norāde - Daces ārstēšanai

Jau 27. aprīļa vakarā Edijs Pipars raksta, ka nepieciešamā naudas summa ir sazidota, tomēr vēl ir nepieciešami līdzekļi turpmākajai ārstēšanai:

"Priekšā mūsu Dacītei ir garš ceļš uz izveseļošanos, tapēc Jums katram ir iespāja atbalstīt turpmāko Daces ārstēšanos, jo izdevumi paredzami lieli un Daces ģimenei vienai tos nebūs pa spēkam apmaksāt.
Joprojām Jums ir iespēja ziedot ar norādi “Daces ārstēšanai”.
Milzīgs paldies ikvienam no Jums no Daces un pārējiem komandas locekļiem personīgi! Kopā mēs spējam paveikt neticamas lietas."