Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā

GAIDA BRĪVPRĀTĪGOS: Rīt turpināsies 67 gadus vecās sievietes meklēšana

© bezvests.lv

30. aprilī, plkst. 10.00 Bezvēsts.lv organizē 67 gadus vecās Marinas Goldfeldes meklēšanu

Meklēšana notiks Jūrmalā - pie upes un pie jūras līča, meža masīvā, mazdārziņu teritorijā un blakus ūdenstilpnēm - aizaugušās pļavās.

Meklētāju pulcēšanās vieta - Jūrmala, Baznīcas iela 2A,

Obligāts ekipējums ir gumijas vai trekinga zābaki, lietus mētelis, apģērbs kārtās (ejot karsti, stāvot auksti), ūdens, maizītes un ātrās uzkodas (rieksti, šokolāde utml.), silts dzēriens termosā.

Bezvests.lv var lūgt cilvēkus neatbilstošā apģērbā nepiedalīties meklēšanā un neiekļaut grupās. Vēlams līdzi mašīnā ielikt maiņas apģērbu un apavus, ko pēc tam pārvilkt.

Apģērbs vēlams spilgts - droši var vilkt atstarojošās vestes (vislabāk oranžā krāsā, tomēr der arī citas krāsas).

Biedrība Bezvests.lv lūdz katram brīvprātīgajam īpaši rūpīgi IZVĒRTĒT savas SPĒJAS piedalīties meklēšanā gan FIZISKI, gan psiholoģiski.

"Tāpat, lūdzam stingri ievērot grupu vadītāju instrukcijas un norādes - iet tikai ķēdē taisni, iepazīties un sekot ķēdē blakus esošām personām, nepamest blakus esošās personas, kategoriski aizliegts ieiet pamestās ēkās (to darīs tikai grupu vadītāji un pastāvīgie brīvprātīgie, ja maršrutā būs pamestas ēkas) vai citos bīstamos objektos, neatdalīties no grupas pat uz īsu brīdi.
Meklēšanā aizliegts piedalīties nepilngadīgām personām (visos Bezvests.lv meklēšanas pasākumos, ne tikai šajā). Nepilngadīgas personas kopā ar vecākiem var piedalīties tikai Bezvests.lv organizētos treniņos,"informē Bezvēsts.lv

Bezvēsts.lv kontakttālruņi meklēšanas pasākuma koordinēšanai 28275255 , 20122580, 22084084