Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

STEIDZAMI: Sievietei ar mazu bērniņu ļoti nepieciešama līdzcilvēku palīdzība

© Elmārs Rudzītis/ F64 Photo Agency

Sociālā tīkla facebook "Labdarības lapā" ievietots palīgā sauciens kādai meitenei, kurai dzīvē diemžēl nācies pārciest daudzus smagus brīžus.

Ar cerībām un mīlestības pilnu palīdzības lūgumu, pie mums vēršas meitene no Jelgavas novada. Diemžēl, jau agrā bērnībā meitene zaudēja māmiņu. Turpmākos 10 gadus rūpes par viņu uzņēmās vecmāmiņa, taču arī vecmāmiņa atteicās uzņemties rūpes un meitene palika viena- bez māmiņas padoma un maigā glāsta. Tomēr par spīti visiem dzīves pārbaudījumiem, meitenes dzīvē gaismu ienesa viņas meitiņa, kurai nu jau 2 gadiņi, teikts ierakstā "Labdarības lapā".

Gan māmiņa, gan meitiņa 2 gadus dzīvo bērnu aprūpes iestādē, bet nu sieviete ir spiesta uzsākt patstāvīgu dzīvi, jo aprīļa beigās kļūst pilngadīga. Kā jau visas māmiņas, arī viņa vēlas sniegt savai atvasītei visu to labāko viņas dzīvē, esot gadīga, mīļa un uzticama mamma.

Taču patstāvīgas dzīves uzsākšanai ir nepieciešams līdzcilvēku atbalsts, lai gan viņai nav neviena tuvinieka. Valsts sociālās garantijas ir pārāk mazas, lai meitene spētu izremontēt dzīvokli, ievilkt apkuri, iegādāties sadzīves lietas, kā arī ikdienā uzturēt ģimeni. Lielākais no darbiem, kas jāpaveic - dzīvoklī nepieciešams ievilkt apkuri un nomainīt podu, kas kopumā izmaksā 1433€. Tāpat meitene būs ļoti pateicīga arī par sadzīves precēm un mēbelēm.

Biedrība “Labdarības lapa”
Reģ.nr. 40008229453
Adrese: Plūmju iela 13, Rīga, LV-1029
Swedbank
SWIFT kods: HABALV22
Konts LV82HABA0551039185377
Paypal: labdaribaslapa@gmail.com

Pamatojums: Finansiāls atbalsts dzīvokļa labiekārtošanai
Biedrībai ir piešķirts sabiedriskā labuma statuss. Ziedojot biedrībai ir tiesības saņemt ienākuma nodokļa atlaidi.