Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Sunīte Čopa gaida vislabākos saimniekus pasaulē

© facebook/ Liberta

Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Liberta" sociālajā medijā facebook ir ievietojusi informāciju par sešus mēnešus veco suņu dāmu Čopu, kura meklē vislabākos saimniekus pasaulē.

Biedrība raksta:

Čopa ir 6mēn. jauna sunīte ar ļoti maigu raksturu. Augumā nelielā (14kg) Čopa meklē mīļu, gādīgu un atbildīgu ģimeni. Čopa pasauli sev apkārt sāka iepazīt vien pirms mēneša, kad nokļuva biedrībā kopā ar māsiņu. Čopai bija nepieciešams laiks, lai pārvarētu bailes, lai tuvotos klāt cilvēkiem, lai uzzinātu cik forši ir doties pastaigās un cik patīkami var būt cilvēku glāsti. . Čopa ir kā trausla porcelāna lellīte, kuru vajag sargāt un lolot, cilvēki, kuri viņu pieņems ģimenē iegūs sev mīluli, kurš savus saimniekus dievinās un turēs Dieva vietā, tāpēc meklējam Čopai pašus, pašus labākos saimniekus, kādi suņukam vien var būt, lai sunīte varētu nodzīvot fantastisku dzīvi kopā ar ģimeni!
Čopa ir vakcinēta, čipēta, sterilizēta. (Ļoti labi saprotas ar citiem suņiem un kaķiem)

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FdzabLiberta%2Fposts%2F1315928768499123%3A0&width=500" width="500" height="835" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>