Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā

Mairim Briedim pasniegts Valsts policijas augstākais apbalvojums

© Valsts policija

Augsti novērtējot boksera, Valsts policijas amatpersonas Maira Brieža sportiskos sasniegumus, kas snieguši ieguldījumu ne tikai Latvijas, bet arī Valsts policijas tēla veidošanā, spodrināšanā un attīstīšanā, šodien, 12.aprīlī, Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis pasniedza Mairim Briedim Valsts policijas pirmās pakāpes Goda zīmi par īpašu ieguldījumu Valsts policijas darbā. Tas ir visaugstākais Valsts policijas apbalvojums.

Šāds apbalvojums līdz šim ir bijis piešķirts tikai Valsts policijas priekšniekiem, kuri ir snieguši lielu ieguldījumu Valsts policijas darbībā. Kopā šādas goda zīmes ir pasniegtas tikai piecpadsmit personām.

facebook.com/ Mairis Briedis

Ints Ķuzis apbalvošanas brīdī Mairim izteica pateicības vārdus: “Šīs pēdējās nedēļas tev ir piesātinātas ar emocijām, pārsvarā tikai ar labām. Tādēļ arī es Valsts policijas vārdā gribu tev pateikties par to, ko esi darījis Valsts policijas labā. Tās noteikti bija daudzas treniņu stundas, bet tas rezultāts bija tā vērts. Iedzīvotāji un policisti, redzot Valsts policijas simbolu tavā apģērbā, noteikti lepojas ar tevi un valsti. Tavi panākumi sportā ir arī veicinājuši Valsts policijas labo tēlu sabiedrības acīs. Sabiedrība un arī kolēģi spēj novērtēt, ka Valsts policijā ir tāds policists kā Mairis Briedis!”