Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

SVARĪGA informācija LMT klientiem

© F64

No 1. aprīļa LMT atceļ viesabonēšanu internetam Eiropā (EEZ*). Tagad LMT klienti var turpināt savus ikdienā ierastos interneta lietošanas paradumus un justies kā mājās, arī ceļojot Eiropā.

“Jau kādu brīdi LMT klienti ar BRĪVĪBU neskaita sarunu minūtes ne Latvijā, ne citviet Eiropā. Tagad ir pienācis laiks jauna mēroga interneta neatkarībai. Latvijas iedzīvotāju mobilā interneta patēriņš ir straujāk augošais pasaulē. Ņemot vērā šo tendenci un jaunās Eiropas vienotā digitālā tirgus sniegtās iespējas, tagad nodrošinām vēl plašākas interneta iespējas arī Eiropā,” uzsver Juris Binde, LMT prezidents.

LMT maina Internets telefonā pakalpojuma struktūru un būtiski paaugstina pieejamo datu apjomu. Tādējādi par izdevīgāku cenu tagad var izmantot lielāku interneta apjomu — 1 GB datu, tai skaitā 0,84 GB citās EEZ valstīs, pieejami tikai par 3,99 EUR mēnesī. 3 GB, tai skaitā 1,67 GB citās EEZ, — par 7,99 EUR mēnesī. Neierobežotais tarifu plāns Latvijā un vēl 2,51 GB, ceļojot citās EEZ valstīs, pieejami par 11,99 EUR mēnesī. Pieejamais datu apjoms citās EEZ valstīs ir noteikts saskaņā ar Eiropas Savienības Viesabonēšanas regulu un periodiski mainīsies atbilstoši Eiropas Komisijas lēmumiem.

Klienti jau no 1. aprīļa var pieslēgt kādu no jaunajiem tarifu plāniem, un no 1. maija tie stāsies spēkā visiem LMT klientiem.

* EEZ valstis: Austrija, Beļģija, Bulgārija, Čehija, Dānija, Francija, Grieķija, Igaunija, Īrija, Itālija, Kipra, Latvija, Lielbritānija, Lietuva, Luksemburga, Malta, Nīderlande, Polija, Portugāle, Rumānija, Slovākija, Slovēnija, Somija, Spānija, Ungārija, Vācija, Zviedrija, kā arī Islande, Lihtenšteina, Horvātija un Norvēģija.