Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

DIENAS SVARĪGĀKO NOTIKUMU KOPSAVILKUMS

© SCANPIX

Dienas svarīgāko notikumu apskats.

IZSTĀŠANĀS NO EIROPAS SAVIENĪBAS: Lielbritānija trešdien iesniegusi Eiropadomes prezidentam Donaldam Tuskam premjerministres Terēzas Mejas parakstīto vēstuli par Lisabonas līguma 50.panta iedarbināšanu, tādējādi oficiāli uzsākot izstāšanās procedūru no Eiropas Savienības (ES), no notikuma vietas ziņo aģentūras AFP žurnālisti.

PAHARS ATKĀPJAS NO AMATA: Latvijas izlases galvenais treneris Marians Pahars nolēmis pamest galvenā trenera amatu, kuru ieņēma kopš 2013. gada jūlija, vēstīts Latvijas Futbola federācijas mājaslapā.

BANKU PEĻŅA: Latvijas banku sektors šogad pirmajos divos mēnešos strādāja ar peļņu 60,89 miljonu eiro apmērā, kas ir par 3,5% mazāk nekā 2016.gada attiecīgajā periodā, liecina Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) apkopotie dati.

PUSAUDŽA SLEPKAVĪBA LIEPĀJĀ: Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Sevišķi smagu un sērijveida noziegumu apkarošanas nodaļas darbinieki Kurzemes apgabaltiesas prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai vakar nodeva kriminālprocesu par 2000.gadā dzimuša jaunieša slepkavību Liepājā.

MILITĀRIE DRAUDI: Maskava uzskata, ka Baltijas valstu paziņojumi par Krievijas militāriem draudiem ir nepamatoti, un neredz nekādus šķēršļus savstarpēji izdevīgas sadarbības attīstībai ar šīm valstīm, otrdien paziņoja Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs.