Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

No politikas līdz zinātnei

© Publicitātes foto

Kā, pēc bijušā Zviedrijas premjerministra Fredrika Reinfelta domām, iespējams harmoniski balansēt starp to, ko darām, un to, kas nepieciešams nākotnes uzņēmējdarbībai, cilvēkiem, valstīm? Kādēļ Londonas biznesa skolas profesors Frīks Vermoulens uzskata, ka emocionālā intuīcija palīdz uzvarēt konkurences cīņā? Kā Latvijas spožākie prāti no Elektronikas un datorzinātņu institūta, Latvijas Universitātes Mākslīgā intelekta laboratorijas un kiberfizikālo sistēmu laboratorijas nonāk līdz jauniem zinātniskiem atklājumiem? Atbildes uz šiem un vēl citiem jautājumiem gūsiet Vadītāju konferencē EBIT, kas norisināsies 5. aprīlī Radisson Blu Latvija.

Ceturtajā Vadītāju konferencē EBIT varēs dzirdēt izcilu Latvijas un ārvalstu ekspertu, uzņēmēju, radošu personību atziņas un pieredzi, lai jebkurš no mums savā darbā spētu sasniegt labākus rezultātus. Lūk, daži no viņiem: Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis, MADARA Cosmetics līdzīpašniece Lotte Tisenkopfa-Iltnere, Cēsu alus valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone, Swedbank galvenais ekonomists Mārtiņš Kazāks, DNB bankas ekonomikas eksperts Pēteris Strautiņš un citi. Saistoša solās būt populārā TV raidījuma vadītāja Renāra Zeltiņa uzstāšanās. Uz valsts simtgadi ceram sagaidīt Nacionālo enciklopēdiju - par izaicinājumiem runās tās galvenais redaktors Valters Ščerbinskis.

„Uz konferenci nācu ar mazākām cerībām ieraudzīt sev, no akadēmiskas pasaules nākušam cilvēkam, interesantas tēmas un iedvesmojošus stāstus, bet galarezultātā ieraudzīju daudzreiz vairāk, nekā biju cerējis,” tā par iepriekšējā gada konferenci sacīja Prof. Mārcis Auziņš, Latvijas Universitātes rektors (2007 - 2015).

EBIT - tā ir lieliska iespēja ne tikai paplašināt savu zināšanu apvāršņus, bet arī dibināt jaunus kontaktus. Būt īstajā vietā un laikā un sastapt īstos cilvēkus ir viens no panākumu stūrakmens.