Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Mazais Lācītis meklē īpaši rūpīgu saimnieku

© facebook/ Ulubele

Dzīvnieku patversme "Ulubele" sociālajā medijā facebook ir ievietojusi informāciju par maza auguma suni vārdā Lācis, kuram nepieciešams saimnieks, kas spēs ar suni pavadīt visu dienu.

Patversme vēsta:

Vai atcerieties šo nelielā auguma, mīļo un draudzīgo 9 gadus veco suņu puiku vārdā Lācītis?

Ulubelē puika nonāca, jo palika bez savas saimnieces. Viņam patversmē gāja ļoti grūti - viņš bija lielā stresā un pavisam sabijies. Tāpēc ar sociālo tīklu palīdzību steidzami meklējām Lācītim jaunas mājas. Pavisam ātri uzradās lieliski cilvēki, kas Lācīti veda mājās un līdz šai dienai Lācīti mīl un lutina, cik vien ir viņu spēkos!

Tomēr Lācītis vairs nav jauns suņu puika, kurš spētu viegli pielāgoties dažādām pārmaiņām viņa dzīvē. Acīmredzot savu 9 dzīves gadu laikā viņš bija ļoti pieradis, ka Cilvēks ir kopā ar viņu regulāri. To nākas secināt Lācīša pašreizējajiem saimniekiem, kuriem diemžēl nav tādas iespējas - visu dienu būt mājās kopā ar suņuku. Lācītis nespēj samierināties un pieņemt faktu, ka viņa mīlošie saimnieki katru darba dienu dodas 8 stundas prom uz darbu. Viņš ļoti pārdzīvo un streso, skaļi riedams visas dienas garumā, līdz kāds ierodas mājās.

Pašreizējie saimnieki nu pat šķiet, ka ir izmēģinājuši visu, ko vien var iedomāties - ar ticību, ka Lācītis pieradīs, nomierināsies un saimnieku prombūtnes laikā mierīgi čučēs, gaidot viņus mājās. Bet nav līdzējis nekas - ne ieslēgti radio un TV, ne mantiņas, ne graužamie kauli, ne pat ieslēgta skype zvana atstāšana, lai saimnieki varētu uzrunāt Lācīti - lai viņš dzirdētu saimnieku balsis.. Nekas nelīdz. Lācītis bēdājas, raud un skaļi rej...

facebook/ Ulubele

Diemžēl tā tas turpināties nevar - ne tas apmierina kaimiņus, ne tas nāk par labu paša Lācīša veselībai, jo kā izrādās Lācītim sirsniņas blakus dobumos ir trokšņi, tāpēc nebūtu vēlams, ka suns šādā cienījamā vecumā pavada 5 dienas nedēļā stresā.

Lācis ir mīlestības pilns un bezgala jauks suns. Viņš ļoti vēlas un, mūsuprāt, ir pelnījis sev blakus Cilvēku, kurš spētu sniegt viņam to, kas viņam visvairāk patlaban ir nepieciešams - mīlestība un klātbūtne visas dienas un nakts garumā, kopīgas pastaigas un komforta sajūta. Lācītis labi saprotas ar citiem dzīvniekiem.

Vislabāk būtu, ja saimniece Lācītim būtu sieviete, jo vīriešus viņš joprojām īsti neatzīst, kaut gan sadzīvo labi. Lācītim ļoti patīk iet ārā pastaigāties, kā arī skriet pa mežu. Lācītis, neskatoties uz savu vecumu, ir ļoti enerģisks kungs, vienmēr gatavs doties visur ar savu saimnieku un arī aizstāvēt, ja tas ir nepieciešams.
Lācīti pašreizējie saimnieki atpakaļ uz patversmi pavisam noteikti neplāno atdot, Lācītis dzīvos pie viņiem, līdz atradīsies jauns saimnieks, kas būtu gatavs Lācīti adoptēt un pavadīt kopā turpmāk ik dienu!

facebook/ Ulubele

Ja Tu vai varbūt Tavi vecāki, vecvecāki ir gatavi būt ik dienu gan mājās, gan ārpus tām kopā ar mīļo Lācīti, zvani: 27803333 vai raksti: adopcija@ulubele.org