Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Baumo, ka "Ugunsgrēka" zvaigzne izvicinājis dūres ar pusaudzi

© F64

Aktieris Mārtiņš Liepa, kurš daudziem seriāla "Ugunsgrēks" skatītājiem pazīstams kā santāžista Jāņa Grīnberga atveidotājs, reālajā dzīvē, iespējams, uzbrucis pusaudzim, vēsta "Privāta dzīve".

Kā valmieriete žurnālam "Privātā dzīve" pastāstījusi, ka Valmieras Drāmas teātra aktieris Mārtiņš Liepa iesaistījies konfliktā ar pusaudzi. Februāra beigās Liepa viesojies kādā mo pilsētas skolām, kur palīdzējis iestudēt žetona vakara lugu. Pēc žetona vakara aktieris nav steidzies mājup, bet nonācis kādas citas skolas kopmītņu tuvumā, kur noticis nepatīkamais incidents.

"Privātā dzīve" informē, ka aktieris nepamatoti uzbrucis kādam vidusskolēnem. Lai gan sākotnēji sarunā ar "Privātās dzīves" žurnālistiem M.Liepa izskanējušās "baumas" noliedzis, drīz vien aktieris vaļsirdīgi atzinies.

M.Liepa nenoliedz, ka incidents noticis, tomēr dūru izvicināšanas neesot bijis. Konflikta brīdī aktieris atradies alkohola reibumā. Aktieris notikušo nožēlo un norāda, ka ir šī neglītā atgadījuma vienīgais vaininieks, vēsta žurnāls "Privātā dzīve".