Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Latvijā

Pensionāre no Aizkraukles novada laimējusi 50000 eiro

Attēlam ir ilustratīva nozīme © SCANPIX

"Latvijas Loto" informē, ka kādai pensionārei no Aizkraukles novada uzspīdējusi liela veiksme - viņa momentloterijā "Karnevāls" laimējusi 50 000 eiro.

Trīs momentloterijas Karnevāls biļetes kundze nopirka Narvesen tirdzniecības vietā Aizkrauklē, pie autoostas. Turpat uz vietas nokasījusi vienu biļeti - laimests 2 eiro, nokasījusi otru biļeti - 5 eiro. Nokasījusi arī trešo biļeti, bet tās laimests viņai nav bijis skaidrs. Pārdevēja aplūkojusi biļetes un teikusi, ka var izmaksāt 7 eiro laimestu, bet uz trešās biļetes esot “lielais laimests”, ko viņa nevarot izsniegt. Ar pirkstu vēl norādījusi uz ciparu “1000”, tāpēc laimētāja nodomājusi, ka laimests ir viens tūkstotis eiro. Aiz muguras jau veidojusies rinda, tāpēc ilgi kavēties vairs nevarēja. “Pārdevēja tikai teica, lai biļeti ļoti sargājot. Tagad saprotu, ka viņa negribēja skaļi teikt summu, lai neviens cits to nedzirdētu.”

Mājās dēls esot teicis, ka, viņaprāt, laimēti 50 000. eiro “Es teicu - būs labi tā, kā būs.” Atbaukuši uz Latvijas Loto biroju Vecrīgā, kur patiešām atzina: laimesta summa ir 50 000 eiro. “Atklāti sakot, ilgi nevarēju atjēgties. Sev pateicu, ka priecāšos tad, kad nauda būs kontā.” Īsziņa no bankas, ka kontā ieskaitīti 50 000 eiro, kundzei atnāca šorīt, 21.februārī. “Jā, tik lielu naudu mans konts nav redzējis. Es esmu ļoti ļoti priecīga.” Daļu naudas izlietos dzīvokļa remontam, daļu - mazbērniem dāvanām, bet vēl kādu daļu - labdarībai un baznīcai.”