Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā

Veikalos "Maxima" parādījies pārsteidzošs jaunums

© publicitātes

Mūsdienās arvien lielāks cilvēku skaits izlemj pievērsties veselīgam dzīvesveidam, tostarp atsakoties no gaļas vai pilnībā no dzīvnieku izcelsmes produktiem. Ņemot vērā šo jauno tendenci, “Maxima Latvija” lielākajos veikalos ir izveidoti īpaši plaukti veģetāriešu un vegānu pārtikas produktiem.

“Maxima Latvija” divos lielākajos Rīgas veikalos izveidojis speciālus plauktus ar veģetāriešu un vegānu pārtikas produktiem. Veģetāriešu un vegānu īpašie pārtikas produktu plaukti izveidoti “Maxima Latvija” veikalos Rīgā, K.Ulmaņa gatvē 88a un Slokas 115, kuros savukārt izvietoti kopumā 50 dažādi pārtikas produkti veģetāriešiem un vegāniem.

“Iepriekš “Maxima Latvija” veikalos varēja atrast vien pāris specializētos pārtikas produktus veģetāriešiem un vegāniem. Taču, pieaugot pieprasījuma pēc šiem produktiem, esam paplašinājusi sortimentu un atvēlējuši atsevišķu vietu veikalā, kur tiek izveidoti šie produkti. Šobrīd sortimentā var atrast gan sojas desertus, kūkas, tofu pastētes, humusu un vēl citus produktus no 10 dažādām valstīm,” norāda “Maxima Latvija” komercdirektors Viktors Troicins.

“Pašlaik vieni no populārākajiem produktiem šajā kategorijā ir sojas deserti, kas aizvieto jogurtus, kā arī sojas produkti, kas aizvieto gaļu. Savukārt starp kūkām iedzīvotāju iecienītākās ir medus kūka un siera krēma kūka ar piparmētrām, ko ražo tepat Latvijā uzņēmums “Vegetarian Foods”,” turpina V.Troicins.

Vegānu un veģetāriešu pārtikas produktu sortimentā šobrīd “Maxima Latvija” divos lielākajos veikalos ir dažādas sojas desas, kviešu nageti, tofu deserti un pastētes, sojas deserti un dzērieni, krēmi, kūkas, dažādi sieri un pat piecu veidu saldējumi.