Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Pazudušais Rolands atrasts bez naudas un dokumentiem

© bezvests.lv

Organizācija Bezvēsts.lv ziņo, ka pazudušais 42 gadus vecais Rolands Rimša ir atradies. Rolanda sieva pateicas līdzcilvēkiem par palīdzību.

Rolands Rimša, kurš pazuda šā gada 10.-11. janvārī pa ceļam no Rīgas uz Vāciju, atrasts sveiks un vesels. Vīrieti palīdzēja atrast sociālo tīklu lietotāji, kuri dalījās ar informāciju par Rolanda meklēšanu.

Par to, ka vīrietis atradies, paziņojusi viņa sieva. "Viņa pateicas brīvprātīgajiem, ka arī visiem līdzjūtīgajiem cilvēkiem, kuri katru dienu dalījās ar informāciju interneta tīklos.

Rezultātā kāds absolūti svešs cilvēks pamanīja pazudušo ejam pa ceļa malu jau gandrīz bez spēka. Rolandu atpazina pēc Facebook publicētā foto. Garāmgājējs iedeva savu telefonu, lai vīrietis spētu piezvanīt tuviniekiem. Nav zināms, cik desmitus kilometrus līdz tam viņš bija nogājis. Izrādās, Rolands iekļuvis nelaimē - palicis bez naudas, visām mantām un dokumentiem, kā arī bez telefona, tāpēc piecas dienas nevarēja sazināties ar tuviniekiem. Tagad viņa dzīvībai un veselībai nekas nedraud," vēsta Bezvēsts.lv ieraksts.

Rīdzinieks Rolands Rimša pazuda 2017. gada 10.-11. janvārī. Pēc sievas teiktā viņš devās uz Vācijas pilsētu Frēdeni peļņā. Izbrauca no Rīgas ar kurjera auto 10. janvārī plkst. 16:00, bet līdz galapunktam tā arī nenokļuva. Par to pazudušā vīrieša sievai informēja paziņas. Zināms, ka Rolands bija izsēdināts no kurjera auto pa ceļam uz galamērķi. 10. janvārī pēdējo reizi sazinājās ar sievu, bet 11.janvārī plkst 11:07 pēdējo reizi bijis WhatsApp tīklā, bet ne draugiem, ne ģimenei neko nav rakstījis.