Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā

Iepriekšējā diena uz autoceļiem bijusi traģiska

© Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency

Vakar valstī reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi. Divi cilvēki gājuši bojā, cietuši seši. Sastādīti 559 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 153 par ātruma pārsniegšanu un 19 par automašīnas vadīšanu alkoholisko vai narkotisko vielu ietekmē, vēsta Valsts policija.

Traģisks ceļu satiksmes negadījums noticis Madonas novada Sarkaņu pagastā, autoceļa Madona-Gulbene 11. kilometrā. Vieglā automašīna Opel iebraukusi pretējā braukšanas joslā, kur sadūrusies ar kravas automašīnu Volkswagen. Notikuma vietā ieradās Ceļu policija un mediķi. Negadījumā gājušas bojā divas sievietes, kuras atradās automašīnā Opel - 1949. gadā dzimusī vadītāja un 1964. gadā dzimusī pasažiere. Pašreizējā informācija liecina, ka negadījums, iespējams, noticis, jo vienai no automašīnas Opel riepām nav bijis atbilstošs protektora dziļums. Taču negadījuma iemesli vēl tiek skaidroti.

Savukārt Rīgā, Stabu ielas krustojumā ar Krišjāņa Barona ielu notika sadursme starp automašīnu Honda, kuru vadīja 1985.gadā dzimusi sieviete, un automašīnu Volkswagen, kuru vadīja 1987. gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāta auto pasažiere, 1988. gadā dzimusi sieviete.

Brocēnu novadā, Blīdenē, uz autoceļa A9 1962. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu Ford Transit nobrauca no ceļa un apgāzās. Pēc negadījuma vīrietis nogādāts slimnīcā.

elgavā, Lielajā ielā 1963. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu Citroen C3 uzbrauca gājējam, 1972. gadā dzimušam vīrietim. Pēc negadījuma gājējs nogādāts slimnīcā.