Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Nelaimē smagi cietušajam Lotāram ir nepieciešama mūsu palīdzība

© F64

Šī gada 20. augustā nelaime piemeklēja 25 gadus veco Lotāru, kurš lauzta mugurkaula kakla daļas 4. un 5. skriemeļu rezultātā, ieguva smagu ķermeņa paralīzi. Sākotnēji situācija šķita bezcerīga un Lotārs vairāku nedēļu garumā cīnījās par savu dzīvību. Puisim izdevās izdzīvot, taču tagad priekšā ir garš un grūts rehabilitācijas process, kam nepieciešami līdzekļi.

Lotārs vienmēr ir bijis pozitīvs, gudrs un dzīvespriecīgs jaunietis. Puiša draugi uzsver, ka pozitīvāku cilvēku par Lotāru ir grūti atrast, tāpēc kopā ar viņa mammu cer, ka puisis nezaudēs savu optimismu un nepadosies arī šoreiz.

Šobrīd Lotārs atrodas mājas aprūpē pēc 2 mēnešu ilga rehabilitācijas kursa rehabilitācijas centrā un treniņu rezultātā jau daļēji spēj pakustināt abas rokas. Lotāram tiek nodrošināta valsts apmaksātā pacientu rehabilitācijas programma, taču ar to vien nepietiek, lai sasniegtu maksimālo rezultātu un atveseļošanās process būtu patiešām veiksmīgs.

Lotāra ģimene lūdz palīdzību regularai fizioterapijas un ergoterpijas nodarbību apmaksai. Fizioterapija nepieciešama 3 reizes nedēļā, ergoterapija 2 reizes nedēļā. Rekomendētas 60 fizioterapijas un 40 ergoterapijas nodarbības, kas kopā izmaksā 1800 eiro. Lotāram nepieciešama arī intensīva rehabiltācija rehabilitācijas centrā Igaunijā, kas izmaksā 3360 eiro.

Palīdzēsim Lotāram veseļoties!

Sīkāka informācija pieejama šeit