Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

VIEDOKLIS: Modes kliedziens 2016 - žēloties, cik sliktā valstī dzīvojam

© Nora Krevneva, F64 Photo Agency

Sociālajā medijā Facebook organizācija "Dieva Suņi Brālība" ir publicējusi patriotisku viedokli par šobrīd notiekošo mūsu valstī un aicina arī citus par to aizdomāties.

Organizācija raksta:

Modes kliedziens 2016

Kāds? Pagaudot, cik sliktā valstī mēs dzīvojam! Ja, Tu neesi soc. tīklos pačīkstējis cik valsts ir slikta, kādi politiķi zagļi, latvju tautas slepkavas, trimdā izsūtītāji, kremļa aģenti u.t.t, aizmigt vakarā noteikti nevar, bet no rīta oma mostoties nekāda.
Visiem šim gaudotājiem ir dators, mobilais telefons vai papildus planšete, silta māja, tv, pilns ledusskapis, viens ģimenes auto stabili, ja ne divi! Katrs gaudotājs kādā Turcijas kūrortā ir bijis noteikti, ja ne aizbrauc turp 1x gadā, bet valsts slikta.

Eu gaudotāji, ziniet cik viens no Latvijas Premium auto tirgotājiem pārdevis š.g. novembra mēnesi jaunas automašīna? Ap 170. Nekas nemulsina ne?
Pamēģiniet uz svētkiem Rīgā pie kāda tirdzniecības centra atrast vietu, kur savu auto novietot, viegli nebūs!
RIMI Latvija 2015. gadā apgrozīja 785,281 miljonus eiro, nez no kurienes?
Latvijas banku peļņa 2015. gadā 311,4 miljoni eiro, nez no kurienes?
Varbūt aizvērsiet beidzot savas mutes, turēsiet pirksteļus savās kabatās un beigsiet nodirst valsti, kuras sastāvdaļa paši esiet?!!

Jūs par saviem ģimenes locekļiem arī publiski mēdziet gānīties?
Gribiet pārmaiņas mācieties, strādājiet, ejiet politikā, bet beidziet gaudot, jūsu gaudas normāliem cilvēkiem ir līdz kaklam jau!!!