Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Mazuļa māmiņa šokēta par apstākļiem Bērnu slimnīcā Gaiļezerā

© facebook.com/ Jeļena Pekste

Kāda bērna māmiņa sociālajā tīklā facebook dalījusies ar attēliem, kurus uzņēmusi Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā Gaiļezerā. Lieki teikt, ka māmiņa, kura ar mazuli nonākusi šajā slimnīcā, bija šokēta par apstākļiem, kādos viņai un bērnam jāuzturas.

Jeļena Peksta sociālajā tīklā facebook raksta: "Nedzīvoju luksusa apstākļos un principā diezgan mierīgi uztveru vienkāršus dzīvošanas apstākļus, taču, kad mani kopā ar septiņus mēnešus veco mazuli atveda uz palātu un aicināja iekārtoties, sākotnēji jutos šokēta."

"Vai tiešām tā ir bērnu slimnīca?", jautā Jeļena. Viņa kļuvusi dusmīga un pārdomājusi, vai tas ir tāds līmenis, kādu viņa varētu atļauties savam bērnam.

"Kas tur ministriem un deputātiem ir galvenā prioritāte, militārā sfēra? Nepieciešams paaugstināt pilsoņu lojalitāti? Šodien man tā vienkārši uzlēca līdz pašiem griestiem pie lietus atstātajiem plankumiem."

Sašutusī māmiņa arī piebilst, ka koridori atradies arī spainis, kur pilējis ūdens, jo lietus laikā slimnīcā tek jumts.

Ar stāstu par sievietes piedzīvoto Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā Gaiļezerā sociālajā tīklā facebook dalījušies jau vairāk nekā 1700 cilvēki.