Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Liepājā aizturēts nelegālā alkohola glabātājs

© Valsts policija

Šā gada decembra sākumā Valsts policijas darbinieki aizturēja vīrieti, kurš pie sevis glabāja ievērojamu daudzumu nelikumīgā alkohola.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas darbinieki šā gada decembra sākumā konstatēja, ka Liepājā, Kungu ielā kādā adresē tiek uzglabāts nelikumīgs alkoholisks dzēriens. Policijā tika ierosināts kriminālprocess par nelikumīgu alkoholisko dzērienu glabāšanu, ja tas izdarīts lielā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu.

Kriminālprocesa ietvaros no adreses izņemti aptuveni 240 litri nelikumīgā alkoholiskā dzēriena. Uz aizdomu pamata par nelegālā alkohola uzglabāšanu lielos apmēros tika aizturēts 1967.gadā dzimis vīrietis, kurš arī iepriekš bijis nonācis policijas redzeslokā par līdzīgiem pārkāpumiem. Šobrīd vīrietim noteikts ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. Turpinās pirmstiesas izmeklēšana.