Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

UZMANĪBU: Šodien brīvprātīgie tiek aicināti piedalīties Baibas meklēšanā

© facebook.com/ bezvēsts.lv

Šodien organizācija Bezvests.lv rīkos pazudušās Baibas Purmales, meklēšanas pasākumu. Organizācija aicina iesaistīties ikvienu, kurš vēlas palīdzēt, vēsta informācija organizācijas Facebook lapā.

Bezvēsts.lv vēsta:

Aicinām visus brīvprātīgos, kā arī nevienaldzīgos cilvēkus piedalīties sievietes meklēšanā. Plānots pārmeklēt apkārtējo teritoriju, izmantojot motoparaplānu, kā arī veidojot "dzīvās ķēdes" apsekojot lielceļa malas un meža masīvus.

Tikšanās vieta: Laukums blakus tiltam pār Sedas upi Rūjienas - Valmieras ceļa posmā. (no Rīgas ~ 140km)
Karte pieejama šeit
Koordinātes: 57.7866199, 25.4243234
Lūgums, ģērbties atbilstoši laika apstākļiem, vēlams kārtās. Apavus izvēlieties piemērotus laika apstākļiem. Līdzi ņemiet dzeramo ūdeni.

Atgādinam!
2016.gada 27.novembrī, plkst. 21:20 bez vēsts pazuda 61 gadus vecā Baiba PURMALE, kura ar autobusu devās no Rīgas uz mājām Naukšēnos. Pēdējās ziņas liecina, ka sieviete izkāpa no autobusa ātrāk - Pīleņģu pieturā (Endzele), Rūjienas novads.

Pazudušas PAZĪMES: augums 158 cm, pilnīgas miesas būves. Mati sarkanā krāsā, līdz pleciem.Sieviete bija ģērbusies tumši zilā vējjakā, tumšas krāsas biksēs, galvā balta cepure. Līdzi bija brūnas krāsas soma. Telefons sievietei ir izslēgts.
Ja Jūsu rīcībā ir informācija par pazudušās atrašanās vietu vai jebkāda cita informācija, lūgums, nekavējoties zvanīt pa tālruni 110 vai Bezvests.lv - +371 22 084 084