Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā

Cilvēki izpērk "Dzintara" veikalus tukšus

© facebook/ Vija Kilbloka

Pavisam nesen parādījās ziņa par to, ka kosmētikas ražotājam "Dzintars" draud bankrots. Pēc šīs ziņas daudzi Latvijas iedzīvotāji iesaistījās akcijā, lai atbalstītu šo uzņēmumu. Rezultāts - ar pircējiem pārpildīti "Dzintara" veikali.

Sociālajos tīklos vairāki Latvijas iedzīvotāji ir dalījušies ar saviem pirkumiem un atbalstu šim uzņēmumam. Arī grāmatu apgāda "Zvaigzne ABC" īpašniece Vija Kilbloka dalās ar saviem novērojumiem un sajūsmu par izdevušos akciju.

'Viņa savā facebook.com profilā raksta: "Bodīšops "Alfā" tukšs, bet pie mūsu "Dzintara" pūlis! Pusi no iecerētajām Ziemassvētku dāvanām neizdevās dabūt, jo preces strauji tiek izpirktas, bet meitenes sola, ka "Dzintars" kāpināšot ražošanas tempus un viss, ko cilvēki pašlaik pieprasa, veikalos drīz atkal būšot! Ieklausījos sarunās: kāds vīrs pie kases stāv ar pavērtu maku un saka sievai, kura tur rokās Laura Mars krēma kastīti un lūpu mirdzuma tūbiņu, lai viņa ņem vairāk, jo vajag atbalstīt vietējo ražotāju! Kādi mums te Latvijā vīrieši - zelts!"