Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā

Nespēj atrast mežā pazudušo sirmgalvi

© bezvēsts.lv

Vakar Valsts policija informēja, ka kopš 24.septembra tiek meklēta bezvēsts pazudusī pensionāra Inga Kulagina. Lai gan viņas meklēšanā iesaistījās gan Nacionālo bruņoto spēku karavīri, gan brīvprātīgi, joprojām nav izdevies pazudušo sirmgalvi atrast.

Sirmgalve pazuda Sejas pagastā netālu no dārziņu kooperatīva “Ābelīte”. Sieviete devusies sēņot, taču joprojām nav atrasta. Pēdējo reizi sieviete redzēta sestdien, plkst. 11, ar grozu rokās. Diemžēl zemessargu un policijas veiktie meklēšanas pasākumi pagaidām nav devuši vēlamo rezultātu.. Sociālajos tīklos ievietots Siguldas policijas iecirkņa darbinieku aicinājums sniegt visu iespējamo palīdzību meklēšanā.

Diemžēl ierodoties notikumu vietā konstatēts, ka apkārtnes meži daudzviet ir aizauguši. Tāpat policijai trūkst informācijas par to, kur tieši sirmgalvi meklēt, vēsta "Degpunktā".

Policijas pārstāvji raidījuma veidotājiem pastāstījuši, ka kundze bieži vien devusies viena uz mežu sēņot. Viņai ļoti paticis pastaigāties. Likumsargi arī norāda, ka, visdrīzāk, sieviete joprojām atrodas mežā.

Organizācija "Bezvēsts.lv" informē, ka sievieti arī vakarnakts meklēšanā nav izdevies atrast. Meklēšanas darbi tiek turpināti arī šodien.

Ja kāds zina pazudušās Ingas Kulaginas iespējamo atrašanās vietu, policija lūdz ziņot pa tālruni 110.