Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Kučinskis ar ministriem pārrunā valdības rīcības plāna izpildi

© F64

Ministru prezidentam Mārim Kučinskim (ZZS) šomēnes ir sākušās tikšanās ar ministriem, lai pārrunātu valdības rīcības plāna izpildi.

Šonedēļ Kučinskim ieplānotas trīs tikšanās: ceturtdien, 29.septembrī, notiks tikšanās ar satiksmes ministru Uldi Auguli (ZZS), piektdien, 30.septembrī, no rīta Kučinskis tiksies ar tieslietu ministru Dzintaru Rasnaču (VL-TB/LNNK), bet pēcpusdienā viņam plānota tikšanās ar ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču (V).

Ministri Kučinski informēs par rīcības plānā noteiktajiem darbiem, kas līdz septembrim bija jāpaveic, aģentūru LETA informēja Kučinska preses sekretārs Andrejs Vaivars. Tiks runāts par to, kas ir izdarīts, kas nav izdarīts un, ja nav izdarīts, tad kādi tam ir iemesli. Vajadzības gadījumā tiks apspriesta arī kādu uzdevumu izpildes termiņu pagarināšana.

Pēc tam, kad premjers būs ticies ar visiem ministriem, viņš nākšot klajā ar kopsavilkumu par tikšanās rezultātiem.

Valdības rīcības plānā ir detalizēti aprakstīti valdības deklarācijas sadaļās un rīcības jomā definētie uzdevumi, un katram no tiem ir noteikts, ar kādiem pasākumiem šis uzdevums tiks īstenots, kādi rezultāti ir sagaidāmi, kas ir atbildīgās institūcijas un kāds ir izpildes termiņš.

Prioritāro valdības rīcības virzienu progress tiks analizēts divas reizes gadā pēc rezultātiem 1.janvārī un 1.jūlijā, saskaņojot to ar sociālajiem partneriem.