Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Valmierā pie lielveikala pēkšņi nolaižas helikopters

© facebook.com/ Taxi Valmiera

Portāls "Valmieras ziņas" vēsta, ka ceturtdien Valmieras iedzīvotājus pārsteidzis tas, ka pie lielveikala "Rimi" pēkšņi nosēdies helikopters.

Sākotnēji helikopters piezemējies pie lielveikala "Rimi", taču vēlāk tas aizlidojis uz viesnīcu "Unce". Par notikušo ar Valmiera24.lv sazinājās viesnīcas "Unce" vadītāja Anita Bedrīte un pastāstīja, ka ar helikopteru uz viesnīcu atlidojuši viesi no Igaunijas.

"Sākotnēji viesnīcā numuriņu bija pieteikuši trīs viesi no Igaunijas, bet pēc tam vaicāja vai nav pieejama vēl viena istaba, jo, iespējams, ieradīsies arī ceturtais viesis, kurš Valmieru izvēlējies apmeklēt ar helikopteru. Igauņu viesi vaicāja vai ir iespējams veikt nosēšanos pie viesnīcas - teicu, ka man nekas nav pretī, galvenais, lai viņi var veikt nosēšanos," stāsta Bedrīte.

Helikopters nosēšanos veicis pēc plkst.22.00, līdz ar to pilots veicis neilgu lidojumu virs Valmieras, lai apzinātu nolaišanās vietu, vēsta portāls.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldeinformē, ka, sazinoties ar Latvijas Gaisa satiksmes koordinācijas centru, policijā saņemta informācija, ka lidojuma plāns un nolaišanās koordinātes ir saskaņotas. Policija sadarbībā ar Civilās aviācijas aģentūru skaidro notikušā apstākļus.