Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Prezidents pieļauj iespēju stiprināt savu komandu

© f64/ Lauris Aizupietis

Valsts prezidents Raimonds Vējonis pieļauj iespēju nākotnē stiprināt savu komandu ar padomnieku veselības, izglītības vai kādā citā aktuālā jomā, taču prezidents pašlaik neapsver kādu konkrētu kandidātu.

Vējonis šodien žurnālistiem norādīja, ka tuvākajā laikā nav plānotas personāla izmaiņas. Viņš gan izteica varbūtību, ka Valsts prezidenta kancelejai varētu nākt klāt kāds cilvēks, kurš sniegtu padomus Latvijai aktuālās jomās, piemēram, izglītībā un veselībā.

"Ļoti iespējams, ka jāpastiprina komanda ar kādiem jauniem cilvēkiem," sacīja Vējonis, gan norādot, ka viņam pašlaik nav padomā kāds konkrēts kandidāts.

"Jūs domājat, ka pa ceļam kādu pazaudēju pārceļoties?" sākotnēji ar joku Vējonis atbildēja uz vaicājumu, vai gaidāmas kādas izmaiņas kancelejas personāla sastāvā. Prezidents piebilda, ka nav nevienu "pazaudējis", bet par iespējamām izmaiņām esot jāprasa kancelejas vadītājam Guntim Puķītim.

Jau vēstīts, ka Valsts prezidents ir atgriezies darbā Rīgas pilī no līdzšinējās darba vietas Melngalvju namā, kurā viņš strādāja pils remonta darbu laikā.