Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Dzīvnieku patversme "Ulubele" meklē palīgus

© Dzīvnieku patversme "Ulubele"

Dzīvnieku patversme "Ulubele" sociālajā tīklā Facebook meklē cilvēku ar auto nelielam, bet svarīgam darbiņam sestdienas (27. augusta) vakarā Jūrmalā.

"Lieta tāda, ka kāds burvīgs jaunais pāris šajā vakarā Jūrmalā svin kāzas un kāzu viesi uz svinībām nesīs dāvanas nevis jaunlaulātajiem, bet gan Ulubeles 178 kaķiem. Profesionālo kaķu barību, kopumā tās var būt pat 100 kilogrami. Lielisks daudzums, vai ne?

Taču nedz jaunajam pārim, nedz kāzu viesiem nav iespējas pēc kāzām šo ziedoto barību atvest uz Līčiem, uz Ulubeli... Mums pašiem ir tikai viens transports, kuram šajā sestdienas vakarā jābūt "uz vakts", gaidot izsaukumus no pašvaldībām, kuras kā patversme apkalpojam. Brīvdienās tādu ir daudz. Traumēti, noklīduši, arī miruši dzīvnieki uz ielām.

Vai te ir kāds, lūdzu, kuram būtu iespēja sestdienas, 27. augusta vakarā, pēc plkst. 19.00 ierasties Jūrmalā un paņemt barību kāzu svīnībās? Ir taču, jābūt! :) Nākamajā dienā vai jebkurā citā dienā tad barības ziedojumu varētu šis jaukais cilvēks atvest uz Ulubeli, Līčos.

Lūdzam atsaukties palīdzēt gribošo un varošo cilvēku šeit pat, rakstot vēstuli Ulubeles Facebook kontā! PALDIES!" ziņo dzīvnieku patversme.