Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Joprojām meklē: Saulkrastos pazudušo puisēnu meklē jau ap 500 cilvēku

© twitter/ekrānšāviņš

Saulkrastu pusē pazudušā nepilnus trīs gadus vecā Rūdolfa meklēšanā iesaistījušies jau ap 500 cilvēku, vēsta Valsts policija (VP).

Meklēšanā iesaistītas VP, Saulkrastu novada Pašvaldības policijas, Nacionālo bruņoto spēku (NBS) un Zemessardzes amatpersonas, kā arī Nacionālās aizsardzība akadēmijas pārstāvji. Tāpat darbu kopā ar dienestiem notikuma vietā turpina organizācijas "Bezvests.lv" pārstāvji un citi brīvprātīgie. Meklēšanā joprojām tiek izmantots arī NBS helikopters.

Policija atgādina, ka brīvprātīgie, kuri vēlas palīdzēt, ir aicināti ierasties koordinācijas punktā Saulkrastos, dārzkopības kooperatīvā "VEF-Biķernieki", Desmitajā ielā pie 125.nama vai sazināties ar meklēšanas koordinatoru pa tālruni 27 892 094.


Kā ziņots, nepilnus trīs gadus vecais Rūdolfs ceturtdien vakarā pazuda no kādas dārza mājas teritorijas Saulkrastos, dārzkopības kooperatīvā "VEF-Biķernieki".

Pazudušais puisēns bija ģērbts kreklā ar zili baltām rūtīm, baltos šortos ar zilu un sarkanu svītru sānos, kā arī baltās zeķītēs un pelēkās sandalēs.

Policija lūdz nekavējoties ziņot ikvienu, kurš Saulkrastos pēdējo stundu laikā redzējis klīstam mazu bērnu bez vecākiem.