Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Krīzes situācija kādā dzīvnieku patversmē; lūdz palīdzēt

© Facebook/Ar sirdi delnā

Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Ar sirdi delnā" lūdz palīdzību dzīvnieku labsajūtas nodrošināšanai.

"Teikšu godīgi - lūgt ir ārkārtīgi grūti, tomēr, ja esi atbildīgs par 55 dzīvībām, citas izejas nav. Tā kā mēs neesam liela patversme, mums nav pastāvīgu ziedotāju, uz kuru palīdzību varētu paļauties. Tāpēc, cik iespējams, visu cenšamies darīt saviem spēkiem. Tomēr ir brīži, kad ar to ir par maz.." vēsta ieraksts "Ar sirdi delnā" Facebook lapā.

Patversmē izveidojusies krīzes situācija - 25 suņiem barības pietiks tikai dāžam dienām un ieilgušā sausuma dēļ pēc dienas vai divām visa dzīvnieku saime paliks arī bez ūdens, jo aka ir pilnībā izsīkusi.

Lai nodrošinātu ūdeni, patversme škirsies no automašīnas, lai varētu veigt zemes urbumu.

Savukārt Linda Novicka lūdz līdzcilvēku atbalstu, lai patversmes vadītājai nebūtu jāpārdod vienīgais patversmes transporta līdzeklis:

Tā kā biedrību uztur tikai pati Andra Tomase un neliels ziedotāju atbalsts, tad, lai dzīvnieki nepaliktu bez ūdens, Andra grasās pārdod savu mašīnu, kas ir vienīgais transporta līdzeklis un absolūti nepieciešams, jo biedrība atrodas meža vidū. Vai mēs visi kopā varam paveikt šo brīnumu un samest 920€,lai dzīvniekiem būtu ūdens un pie reizes Andrai paliktu mašīna, lai varētu atvest dzīvniekiem ēst un nogādāt pie veterinārā ārsta, nepieciešamības gadījumā?

Biedrība "Ar sirdi delnā"
Reģ. Nr.: 40008230734
Banka: AS Swedbank
Konts: LV56HABA0551040032558

Biedrības vadītājas Andras tālrunis - 29356454.