Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Latvieši sociālajos tīklos šausminās par pēdējo dienu notikumiem pasaulē

© facebook/ ekrānšāviņš

Sociālajos tīklos lielu popularitāti ieguvis kāds šokējošs plakāts, kurā redzams policistu aizturētais bēglis, kurš svētdien Vācijā noslepkavoja grūtnieci, un skarbs viedoklis par šā brīža situāciju Eiropā.

“Kaut kas neiedomājams...Pie teroristus sprādzieniem, slepkavībām, teroraktiem Eiropā jau sākam pierast. Ar intensīvu regularitāti tie atkārtojas. Tas vairs pat nešķiet kas ārkārtējs. Vai tiešām to mēs vēlamies? Kā vārdā? Kāpēc?

Eiropa ir kā smagi slims cilvēks izvēles priekšā - vai nu lietot negaršīgas, bet stipras zāles un izveseļoties, jeb nedarīt neko un nomirt. Cerams, ka veselais saprāts tomēr ņems virsroku.....Bet kad?

Cik vēl dzīvības tiks upurētas un cik ļaunuma nodarīts tiks?
Jo velkomisti visos līmeņos nemaz nedomā apstāties?

Tūlīt sekos atkal stāsti ,ka uzbrucējam nav nekāda sakara ar Āfrikas bēgļu masveida uzņemšanu. Ka atbraucot no Sīrijas slepkava bija stipri saguris un tā tālāk. Ka viņam Āfrikā bija traki grūta bērnība, skolā par viņu smējās, viņam ir psihiskas problēmas. Ka vajag viņu palaist vaļā un iedot kompensāciju par nepamatotu aizturēšanu - tā tak viņam, dzīves grūtdienim, vēl viena trauma.
Ne dienas bez kāda nogalinātā,” sociālajos tīklos raksta kāds facebook lietotājs no Latvijas.