Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

IESKATIES: Praktiska informācija "LMT Summer Sound" apmeklētājiem

© F64

Jau šajā nedēļas nogalē Liepājā notiks krāšņākie un lielākie Latvijas pludmales svētki - LMT Summer Sound festivāls. Festivāla apmeklētāji savas biļetes varēs apmainīt pret aprocēm t/c "Spice" Rīgā sākot no 27.jūlija līdz 29.jūlijam, bet no 28.jūlija līdz 30.jūlijam festivāla aproces varēs iegūt arī t/n "Kurzeme" Liepājā. LMT Summer Sound telšu un kemperu pilsētiņa būs atvērta no ceturtdienas, 28.jūlija plkst.17:00 līdz svētdienai, 31.jūlija plkst.15:00.

Mērojot ceļu uz LMT Summer Sound festivālu no Lietuvas puses, festivāla viesiem jāņem vērā ceļu satiksmes ierobežojumi uz A11 ceļa posmā no Rucavas līdz Nīcai. Ērtākai nokļūšanai uz festivālu tiek organizēts LMT Summer Sound ekspresis, kurš kursēs no Rīgas uz Liepāju 28.jūlijā plkst. 18:00, kā arī 29.jūlijā plkst. 9:00 un plkst. 16:00. Ekspresis atgriezīsies Rīgā 31.jūlijā plkst. 9:00 un plkst. 13:00. Brauciena maksa ir EUR 8, biļetes iespējams iegādāties Biļešu Servisa kasēs.

Visiem iPhone un Android vietdtālruņu lietotājiem ir pieejama bezmaksas LMT Summer Sound festivāla lietotne, kurā var iepazīties ar pilnu festivāla programmu, māksliniekiem, teritorijas karti, noteikumiem un atbildēm uz biežāk uzdotajiem jautājumiem. Festivāla lietotne kalpos kā parocīgs ceļvedis gan gatavojoties festivālam, gan festivāla dienās, bet mājās palicēji varēs vērot festivāla koncertus mobilajā televīzijā LMT Straume.

Sadarbībā ar festivāla galveno partneri Latvijas Mobilo Telefonu arī šogad būs iespēja sekot līdz festivāla tiešraidei LMT piedāvātajā mobilajā televīzijā LMT Straume, bet pēc festivāla šajā vietnē būs iespēja baudīt festivāla mākslinieku koncertu ierakstus.

Šī gada gaidītākie festivāla viesi ir vācu elektroniskā folka un regeja mūzikas apvienība Milky Chance, daudzsološais beļģu dīdžejs Lost Frequences, šarmantais angļu mūziķis King Charles un ukraiņu roka leģendas Okean Elzy. Tāpat LMT Summer Sound festivālā šogad būs iespēja dzirdēt virkni lielisku Latvijas mākslinieku - Carnival Youth, Ozols, Intars Busulis & Abonementa Orķestris, Rīgas Modes, Bermudu Divstūris, Dzelzs Vilks, Justs, Aija Andrejeva u.c. Festivāls piedāvās arī bagātīgu izklaides un atrakciju programmu, kā arī nakts ballītes ar labākajiem Latvijas dīdžejiem.

Biļetes uz LMT Summer Sound festivālu pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs. Šobrīd tirdzniecībā pieejamas festivāla 2 dienu biļetes par 38 EUR un 2 dienu ar telts vietu biļetes par 45 EUR.