Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā

Kučinskis: VID nevar ilgstoši strādāt bez vadītāja

© F64

Valsts ieņēmumu dienests (VID) nevar ilgstoši strādāt bez vadītāja, Latvijas Radio raidījumā "Darbojošās personas" sacīja Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).

Premjers sacīja, ka nākamā nedēļa varētu būt izšķiroša, jo šo jautājumu paredzēts apspriest ar finanšu ministri Danu Reiznieci-Ozolu (ZZS) un citiem ministriem, kā arī Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvjiem.

Valdības vadītājs norādīja, ka bažījas, vai nenāksies izsludināt jaunu konkursu, bet VID nevar ilgstoši strādāt bez vadītāja.

Kā ziņots, iepriekš izsludinātais konkurss uz VID ģenerāldirektora amatu beidzās bez rezultāta, taču ārpus konkursa šim amatam tika uzrunāta pašreizējā Valsts vides dienesta vadītāja Inga Koļegova, kura nu ir palikusi vienīgā VID vadītāja amata kandidāte.

Zaļo un zemnieku savienība ir kopumā pozitīvi noskaņota par iespēju Koļegovai kļūt par VID vadītāju, savukārt nacionālā apvienība "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK un "Vienotība" vēl vēlas iepazīties ar viņas redzējumu par VID turpmākajiem darbiem.