Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Ceļa malā atrod vīrieša līķi; policijas izsaucējam draud mūža ieslodzījums

© scanpix

Kā vēsta raidījums “Degpunktā”, pagājušajā nedēļā ceļmalā, netālu no Dobeles–Auces ceļa, atrasts 66 gadus veca vīrieša līķis. Šobrīd izskatās, ka par vīrieša slepkavību tiek apsūdzēts pats policistu izsaucējs.

Pagājušonedēļ policisti saņēmuši kāda iereibuša vīrieša telefona zvanu. Zvanītājs ziņojis, ka netālu no Dobeles-Īles-Auces ceļa krūmos atradis mirušu vīrieti, kurš, iespējams, gājis bojā ceļu satiksmes negadījumā. Policistiem ierodoties notikuma vietā radušās aizdomas, ka vīrs noslepkavots, tādēļ tie pieaicinājuši tiesu medicīnas ekspertu, kurš bažas apstiprinājis.


Lai gan sākumā nav bijis īsti skaidrs, kurš vīru noslepkavojis, policistiem aptaujājot vietējos iedzīvotājus un pašu policijas izsaucēju atklājies - vīrietis, kurš likuma sargus izsauca ir labi pazīstams ar noslepkavoto. Tāpat abi vīrieši kopīgi lietojuši alkoholu tajā dienā, kad nogalinātais atrasts ceļmalas krūmos. Jāpiezīmē, ka alkohola lietošana notikusi mājā, kas atradusies vien kilometru no vietas, kur atrasts mirušais.


Šobrīd aizdomās turētajam 55 gadus vecajam vīrietim, pret kuru ierosināts kriminālprocess par slepkavību, piemērots apcietinājums un ja tiks pierādīta viņa vaina, vīram aiz restēm nāksies pavadīt visu atlikušo mūžu.