Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Vakar notikusi briesmīga traģēdija Ērgļu novadā; FOTO

© Valsts policija

20.jūlija vakarā Ērgļu novadā, autoceļa Pļaviņas – Ērgļi 25.kilometrā, avarējot automašīnai Subaru Forester, dzīvību zaudējis kāds 1990.gadā dzimis vīrietis un vēl trīs cietuši. Visām personām konstatēts alkohola reibums, ziņo Valsts policija.

Negadījums notika ap pulksten 20:20 un tā iemesli tiks skaidroti sāktajā kriminālprocesā, taču sākotnējā informācija rada pamatu aizdomām, ka galvenais iemesls šim negadījumam ir automašīnas vadīšana reibumā un, iespējams, vadītājs pie stūres ir iemidzis vai viņam tikusi novērsta uzmanība, kā rezultātā viņš zaudējis kontroli pār automašīnu, tā nobrauca no ceļa un, aizķeroties aiz pļavā esoša šķēršļa, apmeta kūleni.

Šis brauciens liktenīgs kļuva 26 gadus vecam automašīnas pasažierim, kurš negadījumā zaudēja dzīvību. Sākotnēji policija pieļauj, ka vīrietis visticamāk nebija piesprādzējies ar drošības jostu, kā rezultātā, automašīnai metot kūleni, tika izsviests no savas sēdvietas un automašīna viņam uzkritusi virsū. Automašīnā atradās vēl trīs cilvēki - 1991.gadā dzimis vīrietis, 1994.gadā dzimis vīrietis un 1972.gadā dzimis vīrietis, kuri guvuši sasitumus, taču no medicīniskās palīdzības atteikušies. Visiem cietušajiem konstatēts alkohola reibums.

Šobrīd policijas uzdevums ir noskaidrot, kurš no trīs vīriešiem ir vadījis transportlīdzekli. Ņemot vērā, ka neviena no personām savu vainu neatzīst un, lai novērstu izvairīšanos no atbildības, saskaņā ar Kriminālprocesa likumu visi trīs vīrieši aizturēti un nogādāti policijas iecirknī.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā

Turpinājumu lasi nākamajā lapā