Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

KĀRTĒJA AKCIJA: Veikali rausta plecus un piesolītos labumus nedod

© facebook.com

Pols Ice Cream savā facebook kontā un mājas lapā ziņo: „Mielojoties ar Pols Gotiņa, Klasisko vai Plombīra saldējumu un sakrājot 5 kociņus ar Pols simboliku, dodies uz veikalu un apmaini tos pret Pols Klasisko saldējumu.” Taču izrādās, ka pārdevēji par šādu akciju neko nezina un kārotais saldējums netiek dots.

Elmārs Rudzītis facebook raksta: "Bijām sakrājuši 40 saldējuma Pols kociņus, lai piedalītos Pols Ice Cream akcijā (no 04.07.2016 līdz 31.08.2016) un bērni varētu noēsties veselus 8 bezmaksas saldējumus, bet...izrādās, ka ne Rudē, ne Rojā veikalu tīkli Maxima un Top par šādu akciju neko nezina. Teica, ka šamie ir mazie veikali un lielajos noteikti varēs saldējumus dabūt. OK, dodamies uz Talsiem, uz lielajiem veikaliem.

Talsu Maxima arī par šādu akciju dzird pirmo reizi un solījās painteresēties - mēs esot pirmie, kas interesējas par šādu akciju.

Labi, braucam uz Talsu lielāko Rimi, kas arī piedalās akcijā (tā vismaz noteikumos rakstīts). Gribējās reizē smieties un raudāt! Bērni mašīnā gaida saldējumu, bet arī šeit neviens neko nezina!

Labi, ka bērni jau paaugušies un saprata, ka bezmaksas saldējums viņiem nespīd. Dodamies mājās.

Pa ceļam braucām garām Top pārtikas veikali un es nodomāju - trīs lietas labas lietas - pamēģināsim šeit vēl pēdējo reizi. Ja nebūs, tad taisīšu "haju" (no krievu val. шум, скандал)!

Un brīnums notika - Top pārtikas veikali bija vienīgais veikalu tīkls, kas bija informēts par akciju un mēs dabūjām 8 saldējumus. Paldies viņiem!

Kam jāsaka fuj, nezinu - vai akcijas organizētājam SIA "Add point", kas nebija informējuši akcijas dalībniekus, vai Maxima un Rimi vadībām, kas bija "piemirsusi" par akciju. Nu jau mums vienalga, taču nesmuki sanāca”

Ierakstu pamanījuši gan Rimi, gan Maxima, atvainojoties klientam.

Mans Rimi: "Labdien! Informāciju par šo akciju Rimi saņēma novēloti, bet no 10. jūlija Rimi veikalos saldējuma Pols kociņus ir iespēja samainīt pret saldējumu. No sirds atvainojamies par neērtībām."

Maxima: "Sveiks! Paldies, ka padalījies ar pieredzi! Atvainojamies par šo situāciju! Vēlreiz atgādināsim veikalu darbiniekiem par šo akciju un tās noteikumiem."