Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Jauniešu pastaiga pa nepabeigtu jaunbūvi beidzas letāli

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Vakar Valsts policija saņēma informāciju par to, ka kārtējo reizi gājis bojā jaunietis, kurš atradies nepabeigtā jaunbūvē un iekritis lifta šahtā.

Rīgas Ziemeļu iecirkņa policisti noskaidroja, ka vakar, 29. jūnijā, ap pulksten 22.00 Rīgā, Mednieku ielā kādā nepabeigtā jaunbūvē atradušies divi brāļi - 19 un 14 gadus veci puiši. Abi jaunieši klīduši pa ēku, nenojauzdami, ka šī ekskursija vienam no viņiem beigsies letāli.Vecākais no brāļiem kādā brīdī atkāpies atpakaļ, nemanot, ka aiz viņa ir atvērta lifta šahta. Jaunietis tajā iekritis, gūstot dzīvībai bīstamas traumas. Diemžēl šāda jauniešu pastaiga nepabeigtā ēkā beidzās letāli, jo cietušais puisis neilgi pēc notikušā slimnīcā nomiris.

Šobrīd par notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas un izmeklēšanas laikā tiks noskaidroti preci notikušā apstākļi, tajā skaitā tas, kādā veidā abi puiši iekļuvuši ēkā.

Policija kārtējo reizi lūdz iedzīvotājus nebūt pārdrošiem un neriskēt ar savu dzīvību. Pastaigas un ekskursijas šādās nepabeigtās ēkās var būt dzīvībai bīstamas. Lūdzam vecākus atkal un atkal pārrunāt ar saviem bērniem - gan maziem, gan lieliem -, ka atrašanās šādās ēkās nav tā vērtas. Šāda “izklaide” ir tiešs drauds gan veselībai, gan dzīvībai. Tas ir ļoti bīstami!