Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

UZMANĪBU: nedēļas nogalē noteikti satiksmes ierobežojumi Jūrmalā

© F64

No 1. - 2. jūlijam Jūrmalas krāsu skrējiena un Starptautiskā deju festivāla “Sudmaliņas” laikā Jūrmalā noteiktas izmaiņas satiksmes organizācijā, paredzot ierobežojumus transportlīdzekļu satiksmei un novietošanai.

Satiksmes ierobežojumi:

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana būs aizliegta no 1. jūlija plkst.18.00 līdz 2. jūlija plkst. 18.00 Tallinas ielā, posmā no Mazās Nometņu ielas līdz Artilērijas ielai; Lēdurgas ielā, posmā no Tallinas ielas līdz Raiņa ielai; Raiņa ielā, posmā no Lēdurgas ielas līdz Talsu šosejai; Mazās Nometņu ielā, posmā no Raiņa ielas līdz Talsu šosejas rotācijas aplim; Rūpniecības ielā, posmā no Tallinas ielas līdz Telšu ielai.

1. jūlijā no plkst. 22.00 līdz 2. jūlija plkst. 18.00 ierobežota transportlīdzekļu satiksme Tallinas ielā, posmā no Mazās Nometņu ielas līdz Lēdurgas ielai, kā arī 2. jūlijā no plkst.9.30 līdz 15.30 Tallinas ielā, posmā no Mazās Nometņu ielas līdz Artilērijas ielai; Lēdurgas ielā, posmā no Tallinas ielas līdz Raiņa ielai; Raiņa ielā, posmā no Lēdurgas ielas līdz Talsu šosejai; Mazajā Nometņu ielā, posmā no Raiņa ielas līdz Talsu šosejas rotācijas aplim; Rūpniecības ielā, posmā no Tallinas ielas līdz Telšu ielai; Nometņu ielā, posmā no Skolas ielas līdz Raiņa ielai.

2. jūlijā no plkst. 9.00 līdz plkst. 15.30 būs atslēgti luksofori Mazās Nometņu un Raiņa ielas krustojumā, nodrošinot satiksmes regulēšanu.

Nodrošinot deju festivāla Sudmaliņas gājienu, 2. jūlijā laika posmā no plkst. 17.30 līdz plkst.18.45 tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Tirgoņu ielas, Konkordijas ielas un Viktorijas ielas krustojumos ar Jomas ielu; Jomas ielas krustojumā ar Turaidas ielu, kā arī Turaidas ielā, posmā līdz Dzintaru koncertzālei.

Sabiedriskais transports:

Tallinas ielā sabiedriskā transporta kustība tiks slēgta no 1. jūlija plkst. 18.00 līdz 2. jūlija plkst. 18.00, un sabiedriskais transports tiks novirzīts pa Skolas ielu. Nometņu ielā sabiedriskā transporta kustība tiks slēgta no 2. jūlija plkst. 9.30 līdz plkst. 16.00, un sabiedriskais transports tiks novirzīts pa Talsu šoseju.

Plašāka informācija par Jūrmalas krāsu skrējienu norisi mājas lapā www.baltijasmaratoni.lv un Starptautisko deju festivālu “Sudmaliņas” www.sudmalinas.lv

Jūrmalas pilsētas dome atvainojas jūrmalniekiem un pilsētas viesiem par sagādātajām neērtībām.