Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

PALĪDZĒSIM: 22 gadus veca jaunieša dzīvību jāglābj no asins vēža

© kraslavasvestis.lv

Vadimam ir 22 gadi, iesāktas studijas Daugavpils augstskolā programmēšanas jomā, vecāki, 11 gadus veca māsa un brīnišķīga draudzene. Ģimene dzīvo Krāslavā. Viss būtu lieliski, ja vien pērn pavasarī Vadimam nebūtu parādījusies temperatūra, nogurums un palielināti limfmezgli, vēsta ziedot.lv.

Izmeklējumi pie ārsta atklāja pašu ļaunāko - limfoleikozi jeb asins vēzi. Līdz tam Vadims par veselību nebija sūdzējies, dzīvojis veselīgi, ne lietojis alkoholu, ne smēķējis, bija apzinīgs students, regulāri sportojis.

Tad sākās cīņa ar slimību un ārstēšanās slimnīcā Rīgā. Gadu ilgā cīņa ar slimību rezultātus nav devusi, zāles nav spējušas slimību apturēt. Tā kā ārstniecības iespējas Latvijā ir izsmeltas un puisim palīdzēt ar Latvijā pieejamo ārstniecību nevar, tad ģimene meklējusi palīdzību Eiropas klīnikās. Charite medicīnas universitātes klīnika Vācijā piedāvā Vadimam ārstniecību, taču tā ir ļoti dārga. Par šo ārstniecību Vadims konsultējies ar Latvijas ārstu konsīliju, kas šo klīnikas piedāvājumu ir atbalstījis. Taču valsts diemžēl to neapmaksā. Ārstniecības kurss Vācijas klīnikā izmaksā 52 990 eiro. Tā ir ļoti liela summa, taču no tās ir atkarīga jaunā cilvēka dzīvība. Ik katra diena ir no svara, lai slimība tiku uzveikta, tādēļ palīdzēsim Vadimam!

Ziedot iespējams ŠEIT!