Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

PALĪDZAM: Aizdomās par naudas zādzību meklē attēlā redzamo vīrieti

© Valsts policija

Jūnija sākumā Rīgā, Hipokrāta ielā pagaidām nenoskaidrots vīrietis kādam kungam, uzdodoties par viņa paziņu, nozaga pensiju vairāku simtu eiro apmērā un pasi.

Valsts policija lūdz atsaukties iedzīvotājus, kuri atpazīst attēlā redzamo vīrieti. Pašreizējā informācija liecina, ka viņš ir iespējamais zaglis. Tāpat tiek aicināti atsaukties arī iedzīvotāji, kuri var sniegt citu izmeklēšanā noderīgu informāciju.

8. jūnijā kāds vīrietis iegāja pastā, lai saņemtu pensiju. Saņēmis naudu, kungs devās pa Hipokrāta ielu. Tur pie viņa pienāca nepazīstams vīrietis. Uzdodoties par kunga paziņu, svešinieks apķēra viņu, pa to laiku no kabatas nozogot pirms mirkļa saņemto pensiju vairāku simtu eiro apmērā un pasi.

Videonovērošanas kameras ir fiksējušas iespējamo ļaundari.

Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess par zādzību. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Valsts policija lūdz aplūkot attēlā redzamo vīrieti un atsaukties ikvienu, kurš viņu atpazīst vai zina viņa iespējamo atrašanās vietu. Tāpat aicināti atsaukties iedzīvotāji, kuri var sniegt citu informāciju, kas var noderēt izmeklēšanā. Policiju iespējams informēt, zvanot pa tālruņa numuru 67090940, 27155378 vai 110.