Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

PALĪDZAM: Meitene grib atlīdzināt labdarim, kurš aizstāvējis viņu autobusā

© facebook

Interneta vietnes focus.lv redakcijā esot vērsusies kāda dāma, kura grib atrast puisi, kas viņu aizstāvējis sabiedriskajā transportā.

Svētdienas, 29. maija pievakarē, ap plkst. 19.00 kāda jauna sieviete brauca 24. maršruta autobusā virzienā no Mangaļsalas. Atlantijas ielas pieturā autobusā iekāpa divi vecāka gadu gājuma vīrieši alkohola reibumā. Viens no vīriešiem izdomāja, ka nelaidīs no autobusa ārā meiteni, kurai bija nepieciešams izkāpt Baltāsbaznīcas ielas pieturā. Sākās neliels konflikts, tomēr meitene veiksmīgi izkāpa nepieciešamajā pieturā. Taču vīrietis, kas bija alkohola reibumā nerimās un sāka bravūrīgi uzvesties un konfliktēt ar citu jaunu sievieti. "Kad meitene bija izkāpusi, vīrietis, kas bija piedzēries, ieraudzīja, ka es vēroju šo situāciju, un pievērsās man, paaugstinātā tonī vaicājot, kāpēc es uz viņu skatos. Izcēlās strīds. To visu izdzirdēja kāds autobusa pasažieris, kas aizstāvēja mani un ar vārdiem spēja nolikt pie vietas bravūrīgo vīrietis,” stāsta jaunā sieviete.

Kā stāsta jaunā sieviete, vīrietis, kuru viņa vēlas atrast, bija ģērbies tumši zilā vai melnā kreklā. Uz rokas, iespējams, bijis tetovējums. Puisis autobusā iekāpa Mangaļu vai Vecāķu prospekta pieturā. Aptuvenais vecums 25-30 gadi. Runājis krievu valodā.

Ja tu esi tas varonīgais puisis, kas palīdzēja jaunai sievietei, atraksti uzredakcija@focus.lv, lai mēs varētu nodot tavu kontaktinformāciju daiļā dzimuma pārstāvei, kas tevi meklē.