Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Sievietes lūgums zaglim: atgriez man piederošās lietas, es tev samaksāšu [papildināts]

© Kristine Grundberga

Kāda sieviete sociālajā tīklā brīdina par garnadžiem pie "Dabas Parks Piejūra", kā arī joprojām cer ar savu paziņojumu sasniegt pašu zagli, lai piedāvātu viņam darījumu- sirdij tuvās mantas pret naudu.

"Sveiki, mani draugi tuvāki un tālāki, kā arī visi citi! Vēlos pastāstīt par ļoti nepatīkamu atgadījumu, kuru man šodien nācās piedzīvot. Tātad. Devos uz pludmali "Dabas Parks Piejūra", kas atrodas šosejas Saulkrasti-Lilaste posmā. Novietoju auto ierastajā "stāvlaukumā". Atgriežoties no pludmales ieraudzīju, ka manam auto ir izsists aizmugurējais labais stikls un no salona nozagta pludmales soma.

Cienījamais zagli, vēršos pie Tevis ar lūgumu- lūdzu- atgriez man piederošās lietas. Es Tev samaksāšu. Somā nebija nekā vērtīga naudas izpratnē. Nekādu dokumentu, nekādu vērtslietu vai zelta, nedz arī skaidras naudas vai karšu.
Tur bija MAN svarīgas un mīļas lietas un es ĻOTI ceru tās atgūt. Un esmu gatava par tām pat samaksāt. Ja Tu, zagli, baidies atklāties sabiedrībai, raksti man privāti ( ja proti), par atlīdzības summu vienosimies," raksta Kristine Grundberga.

Sieviete arī vairākas stundas pati pavadījusi braukājot pa tuvējo apkaimi, taču ne mantas, ne zagli nav izdevies atrast: "Joprojām ceru atgūt sev piederošās un mīļās lietas."