Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Viesnīcā Rīgā mistiskos apstākļos iet bojā vīrietis no Somijas

© Ekrānšāviņš no raidījuma "Degpunktā" sižeta

Raidījums "Degpunktā" vēsta, ka trešdien, neilgi pēc plkst.10.00 no rīta, pa kādas viesnīcas ceturtā stāva logu Elijas ielā izkritis aptuveni 50 gadus vecs vīrietis no Somijas.

Raidījuma veidotāji noskaidrojuši, ka logs, pa kuru vīrietis izkritis vērsts uz pagalma pusi. Krītot aptuveni 50 gadus vecais kungs piezemējies uz otrā stāva betona jumta. Pēc notikušā aculiecinieki nekavējoties izsaukuši operatīvos dienestus.

Izkāpjot caur otrā stāva logu gan mediķi, gan glābēji spējuši viegli piekļūt cietušajam. Tomēr, lai nogādātu vīrieti drošībā vīriem nācies krietni piepūlēties.

Viesnīcas darbinieki glābšanas dienestiem pastāstījuši, ka cietušais bijis viesnīcas klients Vīrietis, kurš kopā ar cietušo apmeties viesnīcā nav spējis pastāstīt, kāpēc negadījums noticis, vien informējis, ka nelaimes brīdī nav bijis blakus.

NMPD pārstāvji atklāj, ka vīrietis kritienā guvis ļoti smagas traumas. Ierodoties notikuma vietā pirmā brigāde konstatēja klīniskās nāves iestāšanos, un nekavējoties uzsāka atdzīvināšanas pasākumus. Pēc tam pievienojās arī otra mediķu brigāde. Uz īsu laiku izdevās atjaunot vīrieša sirdsdarbību, tomēr, nogādājot cietušo mediķu auto, otrreiz konstatēta klīniskās nāves iestāšanās, un vīrieša dzīvību nav izdevies glābt.

Valsts policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess. Pagaidām izmeklētāji neatklāj traģēdijas iemeslus, tie tiks skaidroti izmeklēšanas gaitā. Viesnīcas darbinieki par notikušo nekādus komentārus nesniedz.