Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Sieva: Ūdrīti jau sēdina ratiņkrēslā; gaidām, kad varēs iet ārā

© swh

Autonegadījumā cietušā mūziķa Rolanda Ūdra jeb tautā sauktā Ūdrīša sieva saka milzīgu paldies visiem cilvēkiem, kuri ziedojuši viņa vīra ārstēšanai, kā arī kolēģiem no medijiem, kuri uzņēmušies līdzekļu vākšanu.

"Paldies tiem, kas ziedoja naudu Ūdra atbalstam! Mūziķim ir ļoti svarīgi, lai viņš tiktu sadzirdēts un uzklausīts. Jūs devāt Ūdrim sajūtu, ka viņš nav viens.
Ūdris nu jau vairāk par mēnesi, pateicoties cilvēku atbalstam var ārstēties Siguldas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļā. Mēs, viņa ģimene - Bārts, Rolanda tētis un Es - braucam ciemos un stāstām par to, kas notiek. Viņa progress ir lēns, bet pastāvīgs. Ūdri nu jau sēdina ratos. Gaidām lielo dienu kad laiks būs labs un Ūdris pietiekami spēcīgs, lai mēs varētu pirmo reizi kopš nelaimes izbraukt ārā. Bet brīvajā laikā Ūdris klausās SWH, noglāsta Bārtam galvu un ir atsācis smaidīt," tā par sava vīra patreizējo stāvokli stāsta viņa sieva Ilona.

Kā zināms, R. Ūdris janvāra nogalē tika notriekts ar automašīnu, kas pagaidām joprojām nav identificēta. Mūziķis smagā stāvoklī tika nogādāts Gaiļezerā, kur ilgstoši atradās komā. Pēc nākšanas pie samaņas mūziķa stāvoklis bija visnotaļ smags, tādēļ mediķi nav devuši lielas cerības uz pilnīgu atveseļošanos. Tiesa, R. Ūdra sieva nenokar rokas un ir lūgusi kolēģu un sabiedrības palīdzīvu, lai savāktu naudu vīra rehabilitācijai.